Skip to content

Behaal je Autorijbewijs in Amersfoort

Snel en Succesvol je Rijbewijs Halen in Amersfoort met Reggy2Go

Autosleutels

Proefrijles

Bij een proefrijles wordt er gekeken naar datgene wat jij nodig hebt. Heb je al rijlessen gehad bij een andere rijschool? Of is het je eerste keer achter het stuur? Geen probleem, met de proefrijles krijg je een goed idee van het autorijden en hoe Reggy2Go te werk gaat.

Rijlessen

Samen plannen wij de route naar jouw rijbewijs. Tijdens de rijlessen word je voorzien van goede, persoonlijke begeleiding en advies. Zo stomen we je klaar voor het rijbewijs! Een rijles duurt minimaal 60 minuten.

Theorie

Naast de rijlessen is er ook een theorie examen dat je moet afleggen. Hierin word je getoetst op al je kennis over deelname aan het verkeer, wet- en regelgeving, verkeersborden en gevaar herkenning.

Tussentijdse Toets

Een nabootsing van een officieel praktijk examen. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten en bovendien kun je vrijstelling behalen voor je bijzondere verrichtingen op je eerste praktijkexamen.

Praktijk Examen

Na veel oefening op de weg en wellicht een behaalde tussentijdse toets, is het zover! Je mag op voor je praktijk examen, de laatste stap richting jouw rijbewijs. Zet hem op!

Heb je interesse?
Vraag nu een proefles aan

Reggy2Go: Jouw Partner op de Weg naar Succes

Bij Reggy2Go geloven we in het creëren van zelfverzekerde en verantwoordelijke bestuurders. Onze lessen zijn niet alleen gericht op het slagen voor het examen, maar ook op het ontwikkelen van veilige rijgewoonten die de rest van je leven zullen bijblijven. Met Reggy2Go heb je een betrouwbare instructeur die je helpt om snel en succesvol je rijbewijs te halen in Amersfoort. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stappen naar je rijbewijs met Reggy2Go!

Rijbewijs Met Spoed In Amersfoort: Snel, Efficiënt En Veilig De Weg Op

Wil jij versneld je rijbewijs halen? Bij Reggy2Go begrijpen we dat sommige mensen hun autorijbewijs snel nodig hebben, misschien voor een nieuwe baan, studie of persoonlijke behoefte aan mobiliteit. Daarom bieden we spoedcursussen aan in Amersfoort, zodat je snel en efficiënt de weg op kunt. Onze intensieve spoedopleidingen zijn speciaal ontworpen om je in korte tijd alle benodigde vaardigheden bij te brengen.

Waarom Kiezen voor Reggy2Go?​

Bij Reggy2Go draait het niet alleen om het behalen van je rijbewijs, maar ook om het opbouwen van zelfvertrouwen en comfort op de weg. Reggy2Go begrijpt dat elke leerling uniek is, met verschillende behoeften en tempo’s. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw leerstijl. Of je nu kiest voor een reguliere rijopleiding of een spoedcursus, Reggy2Go zorgt ervoor dat je klaar bent om het praktijkexamen met succes te behalen!

Het Theorie Examen, de Eerste Stap naar je Rijbewijs!

Het behalen van je rijbewijs bestaat uit meerdere onderdelen. Zo moet je, om praktijkexamen te mogen doen bij het CBR-examencentrum, eerst slagen voor het theorie examen.

Een goede verkeersdeelnemer beschikt namelijk over een goede kennis over de betekenis van verkeersborden, voorrangsregels, wet- en regelgeving op het gebied van verkeer, gevaarherkenning enzovoorts! Je mag al theorie-examen doen voor de auto als je 16 jaar oud bent!

Online Theorie Leren

Wil je op een efficiënte, snelle en leuke manier slagen voor je theorie-examen? Volg dan de auto theorie videocursus via SlaagvoorjeTheorie.nl. Deze nummer 1 online studiemethode schaf je eenmalig aan voor € 89,95,- en kun je via ons aankopen met extra korting. Gebruik hiervoor kortingscode “reggy2go” Je kunt de video altijd terugzien op je desktop, tablet of telefoon.

Zodra je de videocursus hebt gekocht, ontvang je een e-mail met een bevestiging en je inloggegevens. Vervolgens log je in met je inloggegevens, waarna je 12 weken lang toegang hebt tot de videocursus, gratis oefenexamens, een complete begrippenlijst met alle verkeersborden, dagelijks vragenuurtje, makkelijke ezelsbruggetjes en de laatste CBR-examenvragen van 2021. Uiteraard kun je alles terugkijken en bepaal je je eigen tempo! De videocursus bestaat uit verschillende hoofdstukken, is altijd actueel en voldoet aan alle eisen die op dat moment worden gesteld door het CBR-examencentrum, waardoor je optimaal wordt voorbereid op het examen! Uiteraard kun je eventuele vragen over de theorie ook altijd stellen aan één van onze ervaren rijinstructeurs.

Rijlespakketten

Reggy2GO klein

20 lessen & praktijkexamen

1.349
20 lessen
Praktijkexamen

Reggy2GO middel

30 lessen & praktijkexamen

1.849
30 lessen
Praktijkexamen

Reggy2GO speciaal

40 lessen & praktijkexamen

2.299
40 lessen
Praktijkexamen
No refund

Losse Tarieven

Losse rijles of proefles (60 min)

€62,00

Praktijkexamen

€269,00

Faalangst praktijkexamen

€330,00

Tussentijdse toets

€225,00

FAQ / Extra Info

Bij ons zijn de proeflessen altijd gratis en Vrijblijvend. Dit betekent dat jij na een proefles nergens aan vist zit. Je kunt zo kijken of je wilt beginnen met lessen of toch nog verder kijkt.

Het antwoord is: nee. Het gaat er bij ons om dat jij klaar bent voor het examen daarbij gaat het niet om het aantal rijlessen maar om jouw kunnen.

Een normaal praktijkexamen kost bij ons €259,00. Een theorie examen is bij ons geen optie wel kunnen wij u een theorie box aanbieden die ondersteuning bied bij het leren van uw theorie. Ook is het mogelijk om een speciaal aangevraagd faalangst examen afteleggen deze kost €329,00.

Bij Reggy2Go draait het om JOU.
We ondersteunen jou als leerling op een geheel unieke en moderne wijze bij het behalen van je rijbewijs. Ook wordt de manier van les geven afgestemd op de leerling want elke leerling is anders en zo ook de lesmethode.

Onze rijschool is gevestigd in Amersfoort op de Terschellingkade. Wij rijden daarnaast ook in de omliggende dorpen en steden.

Als jij bij ons wilt komen lessen moet je wel aan een bepaald aantal voorwaarden volden. Zo ben je 16,5 en moet je voordat jij een praktijkexamen mag afleggen moet je over een geslaagd theorie-examen beschikken.

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen manier van leren. Zo kun je doormiddel van een theorie boek leren, een 1-dagscursus volgen of een online theorie cursus aanvragen.

Wij zelf bieden deze Online theorie cursus aan voor maar €85,00 om jou te helpen met het behalen van jou theorie

Wij willen jou als klant zeker aanraden om op tijd te beginnen met leren voor je theorie evenals het inplannen van je theorie examen zodat je sneller kunt starten met lessen.

Je betaalt bij ons het volledige bedrag altijd voor het praktijkexamen.

Mocht u dit niet in 1 keer kunnen betalen kunt u in overleg met ons in termijnen betalen.

Een proefles is vooral om te kijken hoe jij je voelt achter het stuur en of jij een klik hebt met de rijinstructeur. Je leert hoe wij van Reggy2Go te werk gaan en we de les zo op jou kunnen afstemmen dat jij er het beste uithaalt.

Wij hanteren rijlessen met een duur van 60 minuten, ook maken wij gebruik van de app PlanGo zodat jij en/of jouw ouders nauwkeurig in de gaten kunt houden hoe jij er voor staat en waar nog aan gewerkt gaat worden.