Skip to content

Over ons

Rijinstructeur zijn zit in ons DNA! Are you Reggy2Go?

Mensen blij maken, de gezamenlijke doelstelling behalen en er keer op keer voor gaan; het rijbewijs halen is een hele beleving. De weg daar naartoe gaat met vallen en opstaan en met ups en met downs. Reggy2Go ondersteunt jou als leerling op een unieke en moderne wijze bij het behalen van jouw rijbewijs. Het zijn van rijinstructeur zit immers in ons DNA.

Rijinstructeurs van Reggy2GO!

Michael

~ Because I can!

Michael - instructeur
Steven - instructeur

Steven

~ Each driver has its limit. My limit is a little bit further than others.

Reggy

Zo vader, zo zoon.

Vroeger was het heel normaal dat een zoon in de voetsporen trad van zijn vader; als je vader slager was, werd jij dat ook.

Lange tijd had ik die ambitie eigenlijk niet. Mijn vader is al ruim 37 jaar rijinstructeur en ik ging al als klein kind met hem mee. Het rijden werd er bij ons thuis met de paplepel in gegoten. Toch koos ik een andere route, namelijk detailhandel en sales. Met mensen werken is immers het mooiste beroep.

Het was dankzij mijn broertje – die ook rijinstructeur is – dat ik geënthousiasmeerd raakte over het beroep van rijinstructeur. Hij kwam met de leukste verhalen thuis en de voldoening die hij kreeg als er weer een leerling van hem het roze papiertje had behaald werkte zo aanstekelijk dat de gedachte over een omscholing al snel zijn vorm kregen.

Reggy - CEO

Stippel een route uit

Elke dag het genot van de leerlingen mogen meemaken wanneer er een mijlpaal bereikt zoals het behalen van een theorie-examen of eindelijk een bijzondere verrichting veilig kunnen uitvoeren. De weg naar een rijbewijs is net als het leven; je stippelt een route uit en probeert deze zo goed en veilig mogelijk te volgen. Soms neem je een verkeerde afslag of loop je vertraging op; dat hoort er allemaal bij. Het is vallen, opstaan en weer doorgaan.

Ik weet als geen ander dat een rijinstructeur niet alleen iemand is die zegt ‘’sla bij de volgende kruising linksaf’’. In een auto stappen en jezelf in het verkeer begeven is een verantwoordelijkheid. Een goede rijinstructeur maakt het verschil in hoe de toekomstige leerlingen zich als weggebruiker zal gaan profileren. Focus, inzicht en rust, maar ook emoties. Het zijn allemaal zaken die je moet beheersen als je een auto in stapt. Ik werk met een kwetsbare doelgroep die vaak worstelen met school, werk, het leven en de liefde. Ik vind het dan ook belangrijk om meer te doen dan alleen ‘’hier linksaf’. Ik wil mijn leerlingen leren kennen en begrijpen. 

Elke leerling is anders

Elke leerling is anders en elke les is anders. Mensen zijn net als het weer; de ene dag regent het en de andere de dag schijnt de zon. Het ene moment krijg ik een leerling in de auto die verliefd is en de andere keer krijg ik een leerling in de auto die net gehoord heeft dat hij zijn toets niet heeft gehaald. Zij zitten beide met hun gedachten ergens anders en is het aan mij als rijinstructeur zijnde om er toch voor te zorgen dat de knop omgaat. Enkel op deze wijze kunnen zij optimaal leren tijdens hun rijles.

Ben jij Reggy2Go?

Via de overzichtelijke app PlanGo houden wij het traject nauwkeurig in de gaten en kunnen wij zien welke lessen er gepland zijn, wat wij gaan doen en waar er nog aan gewerkt moet worden. Zo kunnen zowel de leerlingen als de ouders zien hoe zij zichzelf ontwikkelen en het allerbelangrijkste; hoe zij kunnen groeien en bloeien.

De afgelopen zeven jaar heb ik de kans gekregen om via rijschool Hufman mijzelf te ontwikkelen, niet alleen als instructeur, maar ook als mens. Net als al mijn leerlingen met dromen, heb ik ook altijd een droom gehad om zelfstandig verder te gaan. Die droom gaat nu in vervulling, want ik ben klaar om mensen niet alleen rijlessen te geven met de brommer, auto of motor maar ook voor theorie. Ik ben er klaar voor. Jullie ook?

Ik ben Reggy2Go

Wat leerlingen zeggen:

Caissa
Reggy heeft mij in laten zien hoe leuk het is om te rijden. Elke les was super leerzaam en ik leerde veel dingen zonder dat ik het door h ad. Elke les was een feestje!
Caissa
geslaagd
De eerste tot de laatste les was het altijd gezellig in de auto. Reggy kon goed uitleggen wat ik fout deed en hoe ik dit kon verbeteren, tevens is erg flexibel met de planning!👌
Koen
Caissa 2
Dankzij de lessen van Reggy heb ik in een keer mijn rijbewijs weten te halen. Reggy ziet je als persoon, je sterke en zwakke punten en past zijn lessen aan op maat.
Evalyn

Proefles inplannen

Ervaar het gevoel in de auto en met de rijinstructeur. De eerste stap richting jouw rijbewijs. Interesse? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.